Asiakaspalautteita

Nainen 50+

"Mervi on hieronut minua jo useamman vuoden ja näin ollen tuntee kroppani. Hän on osannut tehdä juuri "ongelmakohdilleni" sopivat treeniohjelmat. 

Ohjelmat ovat monipuoliset ja niitä vuorotellen, en rasita liikaa kroppaani.

Ohjelmat teimme yhdessä (taloyhtiöni) salilla. Kävimme huolella liikeradat läpi ja Mervi ohjeisti hyvin. Hän kertoi mikä liike auttaa mihinkin ja kertoi myös mitä tapahtuu jos teen liikkeet väärin.

Mervi on kannustava, huumorintajuinen ja ennenkaikkea sydämellään mukana. Vankka ammattitaito, lisukkeena innostus myös sinunkin hyvinvointiisi ❤️"

Mies 40+

"Olen käynyt Mervillä hierottavana jo useamman vuoden hoidattamassa istumatyössä ja harrastuksissa kipeytyneitä ja rasittuneita lihaksiani. Hieronta toimii aina vaan ja auttaa joka kerta. Mervi on taitava löytämämään kehon ongelmakohdat ja manipuloimaan niitä juuri oikein ja oikealla voimalla.

Pt-puolella Mervi laittoi ruokavalioni kuntoon ja tsemppasi minua harjoittelemaan oikein, unohtamatta kehonhuoltoa. 

Vuodessa tuloksena oli 15kg kevyempi mies, jonka aiemmin päivittäin vaivanneet ja haitanneet nivelkivut ovat poissa.

En voi kuin suositella Merviä, oli sitten kyse hieronnasta, ruokavaliosta, lihaskunnon tai liikkuvuuden parantamisesta tai yleisestä hyvinvoinnista.

Iso Kiitos Mervi"

Mies 40+

"Erittäin hyvä hieronta, voimakkuus oli juuri sopiva (ja riittävä). Seuraava aika varaukseen saman tien 👍 "

Nainen 30+

"Hieronta todellakin auttaa! :) Mervi tietää miten tankotanssijan jumiutuvat lihakset avataan niin että huomaa olevansa oikeasti paljon notkeampi ja taipuvansa asentoihin mitkä aiemmin tuntuivat mahdottomilta! "

Nainen 40+

"Olen ollut iloinen siitä, ettei vain uskottu minun näkemystäni siitä mitä haluan, vaan kerrottiin mitä tarvitsen. Moni asia loksahti kohdalleen, kun ymmärsin mistä alaselän jumiutuminen johtui! Istumatyö vaatii veronsa, mutta onneksi auttaja on löytynyt.

Ps. Kiitos Mervi vielä keväisestä hieronnasta ulkona auringonpaisteessa. Sekä mieli, että kroppa piristyivät 😁"