Tietoa meistä

Mervin Lihashuoltamo on vuonna 2011 perustettu yritys, joka on aiemmin keskittynyt puhtaasti Urheiluhierontaan.

Vuonna 2019 on mukaan toimintaan otettu myös henkilökohtaiset Personal Trainer -palvelut, jotka kattavat seuraavat palvelut:

- Henkilökohtainen kuntokartoitus

- Henkilökohtainen harjoitusohjelma

- Henkilökohtainen ruokavalio

- Yhteistreenit omassa rauhassa Lihashuoltamon omalla salilla

- FasciaMethod -ohjaus


Mervi

Olen 36-vuotias ja valmistunut Tampereen Urheiluhierojakoulusta vuonna 2007. 

Personal Trainer -opintonnot olen suorittanut Varalan urheiluopistolla, josta valmistuin Tammikuussa 2020.

Liikunnallinen taustani on varsin monipuolinen sisältäen mm. kuntosaliharjoittelua, kahvakuulaa, tankotanssia, melontaa, lumilautailua yms. Lisäksi olen toiminut myös Nokia KrP Akatemian taustoilla harjoitellen samalla joukkuepelien dynamiikkaa.

Monipuolinen liikuntataustani auttaa ymmärtämään monia eri tarpeita ja luomaan toimivan suunnitelman jokaiseen elämäntilanteeseen.

Erityisosaamista hieronnan lisäksi on PT-palvelut, keskittyen painonpudotukseen ja kiinteytymiseen sekä ProMethod -testaukseen ja FasciaMethod -ohjaukseen.

Tommi

Olen 45-vuotias liikunnan moniosaaja ja toimin Mervin Lihashuoltamon taustoilla auttamassa Merviä mm. harjoitusohjelmien ja ruokavalioiden suunnittelussa, Lihashuoltamon markkinoinnissa, webbisivujen ylläpidossa yms. 

Vuonna 2021 valmistuin myös Koulutetuksi Hierojaksi ja työskentelen päätyöni ohella Mervin Lihashuoltamolta (aikoja on saatavana viikottain vaihtelevasti). Oma erityisosaaminen on perinteisen hieronnan lisäksi raajanivelten mobisisointi ja liikkuvuuden parantaminen.

Liikunnallinen taustani käsittää urheilua melko laaja-alaisesti mukaan lukien mm. salibandy, jalkapallo, jääkiekko, koripallo, uinti, kuntosali, kahvakuula, kestävyysjuoksu, laskettelu yms. Nykyään mukana on pääsääntöisesti salibandy, kuntosali, kahvakuula, laskettelu, melonta sekä uutena haasteena tangolla kiipeily ja kaikenlainen pariakrobatia. Lisäksi olen toiminut valmentajana salibandyssa ja jalkapallossa. Salibandyssä valmennusta on takana +20 vuotta käsittäen kaikki ikäluokat lapsi-vanhempi ryhmistä aikuisiin. Salibandyn ohella olen käynyt mm. fyysisen valmennuksen kurssit, jotka antavatkin hyvät valmiudet harjoitusohjelmien suunnitteluun ja harjoittelun rytmittämiseen. 

Oma "urheilu-ura" ja sen mukanaan tuomat lukuisat loukkaantumiset ovat antaneet minulle arvokasta kokemusta vammojen ennaltaehkäisemiseen ja vastaavasti loukkaantumisista kuntoutumiseen.

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.


Yhdessä meillä on kasassa osaamista, näkemystä ja kokemusta liikunnasta ja lihashuollosta laajalla skaalalla. Olemme valmiit auttamaan juuri Sinua saavuttamaan tavoitteesi liikunnan, ravitsemuksen ja niistä saatavan terveyden suhteen. 

Tarkoituksenamme on auttaa ihan tavallisia ihmisiä kohti terveempää elämää. Meiltä et saa valmista ruokavaliota käteen, vaan katsomme jokaisen kohdalla erikseen, millaisia muutoksia tehdään nykyisiin ruokailutottumuksiin, tai tehdäänkö ollenkaan. Liikuntaohjeet saat täysin itsellesi räätälöityinä. Suunnittelemme juuri Sinun tavoitteisiisi ja arkeesi sopivan ohjelman. Tavoitteena on sujuvampi arki, johon päästään lisäämällä voimaa ja liikkuvuutta. 

Pienin askelin etenemme kohti terveellistä elämäntapaa. Sopivasti liikkumalla ja syömällä, sekä riittävällä levolla, annat kehollesi mahdollisuuden toimia optimaalisesti.